empty
home   /   deelnemers

Sonja Buiter-Meijer

Vorige Volgende
sonja-buiter-meijer-portret.jpg Mijn naam is Sonja Buiter van Saya Glas atelier, ik ontwerp en maak sieraden van speciaal glas. Dit proces heet Glas fusen. Bij Glas fusen worden stukjes glas aan elkaar gesmolten. Door de temperaturen en de tijd waarop dit gebeurt te variëren, versmelt het glas ook op verschillende manieren, waardoor bijzondere patronen en kleurschakeringen ontstaan.

Het smeltpunt van het glas is 1000°, maar sommige speciale glas soorten waarmee ik werk, smelten pas op 1500° Door verschillende soorten glas – door glasblazers gemaakt - met elkaar te combineren ontstaan mijn unieke glasjuweeltjes: Glashangers, armbanden, ringen, broches en kettingen, maar ook gedenksieraden.

Een gedenksieraad is van gefused glas gemaakt, waarin het as van uw dierbare is verwerkt. Zo is uw geliefde op een symbolische manier altijd dichtbij u, als een tastbare herinnering. Ook maak ik oorbellen van Swarovski kristal kralen met zilveren oorstekertjes en zilveren onderdelen die perfect passen bij de glashangers. In mijn atelier geef ik ook workshops glas fusen aan 1 of meerdere personen.

Regelmatig krijg ik de opdracht om bij kleding een passend sieraad te maken.

U kunt mijn werken komen bekijken tijdens de kunst route op:

Atelier 2 - Produktieweg 10-11
Sonja Buiter-Meijer
Produktieweg 10-11
8251 KE Dronten
Nederland

www.sayaglas.com

sayaglas@gmail.com

06-45165920

Facebook

Voor meer informatie klik je op de pin voor meer informatie 


Mijn werken