empty
home   /   deelnemers

Pieter Bosch

Vorige Volgende
Z6I_4425-bewerkt.jpg Mijn naam is Pieter Bosch. Sinds 2005 ben ik werkzaam als freelance natuurfotograaf. 
Ik ben opgegroeid in Ermelo (midden op de Veluwe) waar ik er al op jonge leeftijd op uit trok om vogels en andere dieren te observeren in hun natuurlijke omgeving. Destijds gewapend met een eenvoudige cassette recorder om vogelgeluiden op te nemen, later met mijn eerste analoge camera stapte ik over op fotografie, eerst hobbymatig, later professioneel.
Geboeid door de veelzijdigheid en de schoonheid van de natuur, is mijn passie inmiddels natuurfotografie, waarbij  vogelfotografie de absolute voorkeur heeft. Maar ook het fotograferen van andere onderwerpen heeft mijn aandacht.

Flevoland
Sinds 1991 ben ik woonachtig in Dronten waar ik samen met mijn echtgenote een internet reclamebureau exploiteer, hier wordt ook fotografie als dienst aangeboden. De combinatie van techniek en design spreken mij enorm aan. Voor veel mensen is Flevoland kaal en vlak, voor mij juist ruimtelijk en uitdagend.

Natuurgebieden met veel rust, ruimte en voedselaanbod zorgen voor een enorme diversiteit. De verschillende natte graslanden, riet- en moerasgebieden waar bijzondere vogelsoorten hun leefgebied hebben, zijn een ideaal jaaggebied zijn voor bijvoorbeeld de grote zilverreiger, blauwe reiger, lepelaar en roerdomp. De meeste foto's in het portfolio zijn genomen in een van de vele natuurgebieden die Flevoland rijk is. Heb je interesse in een betaalbare originele natuurfoto (serie) als aankleding voor je receptie, zaal, kantoor of woonkamer? Kijk eens in het uitgebreide portfolio om een idee te krijgen van de mogelijkheden en prijzen. Daarnaast behoort (product) fotografie voor website of advertentie in opdracht ook tot de mogelijkheden. 

U kunt mijn werken komen bekijken tijdens de kunst route op:

Atelier 16 - Drieslag 30

Pieter Bosch
Drieslag 30
8251 JZ Dronten
Nederland


www.pieterbosch.nl

info@pieterbosch.nl

0321-336 321

Instagram

Facebook

500px

Voor meer informatie klik je op de pin voor meer informatie 
 

Mijn werken