empty
home   /   deelnemers

Berat Bebek

Vorige Volgende
bebe-berat1.jpg Berat Bebek is een trans non-binaire acteur, kunstenaar, maker, performer, organisator, serotonine bron, sociale vlinder en een professionele dik. Bijna als een brug tussen millennials en genZ werden ze geboren in het jaar '99 en vielen ze bijna altijd buiten de normen van de samenleving. Ze zijn geboren en getogen in Turkije, maar moesten hun land ontvluchten en begonnen in 2020 in Nederland te wonen.

Tijdens hun studie scheikunde aan de Bogazici-universiteit, samen met sociaal-politieke ervaring uit hun sociale kringen, werden ze zichtbaarder als activist en als een queer persoon. Binnen hun eerdere ervaringen met theater gingen ze meer leunen op performance art en drag en kwamen ze in aanraking met andere disciplines zoals keramiek, schilderen en borduren.
Met een nieuwsgierige mentaliteit laten ze zich door elk aspect van kunst vliegen en leren ze vanuit verschillende perspectieven. Ze zijn in hun leven zo vaak gevallen, ze zijn vertrouwd met het gevoel van de grond en weigeren nu de norm van 'verplicht te lijden' jegens queer mensen te accepteren en geloven dat het tijd is om na te reflecteren, hernemen en te recreëren.
 

U kunt mijn werken komen bekijken tijdens de kunst route op:

Atelier 4 - De Noord 63
Berat Bebek
De Noord 63
8251 GM Dronten
Nederland

Instagram

 
Voor meer informatie klik je op de pin voor meer informatie 

 

 

Mijn werken